måndag 22 april 2013

Envis tjej

Dagen började vid åtta idag på morgonen, helt ok tid :)..

Vi åkte in till Vetlanda på förmiddagen för att handla till en smörgåstårta som jag har på beställning tills imon.. Va hemma igen vid ca 12 tiden och gav henne mat och tänkte att hon skulle sova till ca 14 tiden, men icke.. En riktigt envis tjej vi har, hon vägrade.. Hon skrek nått så fruktansvärt. Har aldrig hört henne skrika så innan. Så de blev en powernap i bilen påväg till badet..

Men som tur är så älskar hon ju o bada så där är alltid humöret uppe.. Nu har vi verkligen dykt också.. Riktigt häftigt samtidigt som de känns konstigt att trycka ner sitt barn under vattnet.. Men man märker att hon tycker det är skoj så det är skönt..

Sen efter badet så sov hon väl ca bara 45 minuter.. Så det blir nog en tidigt kväll för henne ikväll.

Frågan är om de blev så hackigt med sovandet eftersom hon sov en liten stund påväg in till Vetlanda och en liten stund påväg hem från Vetlanda, o sen så kände hon väl att hon inte ville sova mer.. Men sen när jag la henne i vagnen så märkte jag ju att hon va trött, men så fort hon håller på o somna in så börjar hon skrika. Testade att lägga henne i spjälsängen, gav henne mat så hon skulle slappna av, men det var samma visa där, hon skrek så fort hon höll på o somna in. Det är svårt det där..

När är det dom går över till att bara sova en gång på dagen? När gjorde era barn de?

Nu ligger Pappa o Selma på golvet, Pappa har krypträning med Selma.. Går väl sådär bra om man säger så ;)..

De luktar blöt hund här hemma ikväll också, vi badade honom när Marian kom hem, för det är dags för klippning imorgon så han ser något nu när vi ska börja träna och tävla lite mer i Agility..

Nehe dags att börja med maten!

Ha en bra kväll!

Puss&Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar