fredag 19 april 2013

Nattningsrutiner

Tänkte jag skulle skriva lite om våra nattningsrutiner..

Kanske inte jätte intressant att läsa för alla, men några kanske tkr det är intressant! :P..

Hon får gröt vid 19.00 för att sedan vara uppe ca en timme till för lek och stoj, byter blöja och sen pyjamas.

Runt 20.00 så börjar man märka att hon är trött, då gör vi en flaska ersättning (BabySemp2) eftersom hon inte äter välling, gör oftast 120 vatten, ibland vill hon ha det och ibland inte.. Hon brukar oftast somna väldigt lätt, vilket är super skönt men ibland kan hon ligga o knöla en stund och då låter vi henne göra de.. O med knöla menar jag inte att hon skriker så ni tror att vi låter henne ligga och skrika där inne!..

Nu har hon börjat vakna typ vid 23.00 o ska ha mat, o då ger vi henne bara den slatten som är kvar från nattningsersättningen och det är som att hon nöjer sig med de.

Sen vaknar hon igen runt tre tiden, försöker stoppa i tutten några gånger, men funkar inte. Inatt provade jag o ge henne vatten, men de funkade inte alls så till slut fick vi ge oss och ge henne ersättning.. Får försöka ge henne vatten några nätter i sträck nu så kanske hon ger sig? Eller har ni läsare några tips?

Sen vaknar hon nämligen igen vid ca 06.00 och ska ha mat, o om hon fick mat vid 03.00 så får hon den slatten som är kvar då..

Sen sover hon till ca 08.00 ibland 09.00..

Nu är den stora frågan..

Hur ska man få henne och sluta äta på nätterna? Känns som om hon äter jätte mkt, hur mkt äter era barn på nätterna och hur gamla är dom?

Snälla hjälp mig, ge mej tips och ideér på vad man kan göra.. :)

Alla tips kan vara till hjälp, stora som små!

1 kommentar:

  1. Gillis får en flaska välling även på natten om han vaknar å är helt hysterisk å inget annat hjälper . vet inte hur man gör för att vänja dom av med nattmat, härda ut så långt de går kanske ?! Känns som att allt går i perioder med, ibland sover han hela nätter utan problem, å ibland är de bara kaos från kväll till morgon lix. Rätt som det är vill hon inte ha nåt på natten utan att man behövt ändra på nåt eller så, så har de vart med gillis iaf .

    SvaraRadera