fredag 19 april 2013

Resten av veckan

Redan fredag!! Shit vad tiden springer iväg.. Hinner ju inte ens med här känns de som..

Men sist jag skrev va i tisdags iaf.

Så i Onsdags så var Selma hos läkaren, nu väger hon 8,3kg är 65 cm lång så hon börjar bli en stor tjej. Hon har två tänder och känns som om det är fler påväg. Vi åkte buss in till Vetlanda för första gången. Gick ganska bra, man är ju inte riktigt van vid att hålla tider osv.. Vi va hemma vid ca 13.30 igen och då va det matdags för Selma och sen tog hon ett rejält sovpass till 16.30 för då skulle vi iväg på nästa grej.
Vid 17.00 var vi i Vetlanda igen, men med pappa denna gången. De va äntligen dags för fotografering av Selma. Hoppas att de blev några bra bilder, men de blev de nog, är super nyfiken på dem iaf! :).. Kvällen blev lugn hemma i soffan..

Torsdagen började inte så bra, de började med att vi försov oss Selma och jag, men vi kom bara 30 minuter för sent till mammagruppen. Alltid lika kul o träffa dem, vi har massor att prata om och tiden bara springer iväg, efter de så åkte vi och handlade och vi va inte hemma förens vid 16.00. Då va de bara o packa upp maten och sen laga mat.

Vid 18.30 var det dags för det första kurstillfället i agility, 2,5 h teori, men de gick ganska fort ändå faktiskt.. Man lär sig mkt och det kommer bli skit kul och börja med de, tror att Yoshi behöver de också!.. Va hemma lite efter nio och då va de bara tv och sen sängen.

Idag är det jobb som gäller! Har vart en rörig förmiddag men nu börjar de lugna ner sig. Äntligen! :P.. Får se när man slutar idag.. :P

Ikväll kommer Eme och Tobbe hit, vi ska äta tacos och spela kort.. kommer bli as nice :)..

De va allt för mig!

Trevlig helg!

Puss & Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar